Club en Wedstrijd Regels

Geplaatst op zondag 18 maart 2018 @ 21:45 , 156 keer bekeken

Regels Marianne Design Club.

Lid worden:

Als je je aangemeld hebt ben je eerst aspirant lid je kan dan alleen in het forum komen.....na het voorstellen in het forum zetten wij je om naar lid en kan je overal bij!

Plaatsen van kaarten:  

De maten van de kaarten zijn:  400 pixels  aan de langste kant. Kaarten die te groot zijn worden na een aantal dagen verwijderd.

De kaarten komen in het weekalbum te staan en deze blijft 4 weken op de club staan.

Als je kaarten plaatst moet er wel duidelijk gebruik gemaakt zijn van materiaal van Marianne Design. 

Maandwedstrijd

Elke maand hebben we een maandwedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn,elke maand is het een ander thema. Dit staat altijd in het forum en op de clubhome bij de wedstrijdkaarten .Er moeten minimaal 3 verschillende produkten van MD gebruikt worden en graag bij het plaatsen van de kaart dit melden in het forum en erbij vermelden welke materialen je gebruikt hebt bv: stempel snoesje,creatable bloem,craftable cirkel etc.Kaarten die hier niet aan voldoen kunnen niet meedoen met de wedstrijd!

Om iedereen een gelijke een kans te geven om te winnen kan je maximaal 3 x per jaar een prijs winnen, zo hopen we iedereen een kans te geven om te winnen en niet altijd dezelfde een prijs winnen. Als je gewonnen hebt doe je de volgende 2 maanden niet mee voor de prijs je mag natuurlijk wel meedoen met de wedstrijd ,als je dan wint is het voor de eer en gaat de prijs naar de volgende.

voor de extra wedstrijd geld bovenstaande regel niet daar kan je gewoon aan meedoen ook al heb je een maand eerder wat gewonnen alleen ook  daarop graag materiaal van MD gebruiken!

We hopen zo dat het duidelijk is als je nog vragen hebt stel ze gerust in het forum er is altijd wel iemand aanwezig van het team die antwoord kan geven……


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

jodisito1 starstarstarstarstar

Bijv. "Dit is een superleuke club voor..."


thea_01 starstarstarstarstar

Op deze club van Marianne Design vind je heel veel voorbeeldkaarten, gemaakt met de prachtige mallen van Marianne. Ook zijn er elke maand wedstrijden met mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door Marianne Design. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken.


Meer aanbevelingen